Werkwijze

Hoe ga ik te werk in de coachsessie?

Vertrouwen en betrouwbaarheid vind ik de basis om te starten met coachen. Naar mijn mening is het belangrijk om je vertrouwd te voelen tijdens een coachsessie, zodat je alles durft te vertellen.  

Samen met jou bespreek ik waar je tegenaan loopt, waaraan je wilt gaan werken en wat je wilt bereiken. Het is belangrijk dat je hier zelf achter staat en dat je je er fijn bij voelt. 

Een persoonlijke ontwikkeling doormaken

Als je merkt dat je vastloopt in werk- of privésituaties, wil je graag weer de controle hebben over je leven. Je wilt misschien een persoonlijke ontwikkeling doormaken, want iedereen wil zich goed voelen en gelukkig zijn. Daarvoor is het soms nodig dat iemand jou het juiste duwtje in de rug geeft. Ik kom snel tot de kern en zie vliegensvlug je belemmerende patronen. Door mijn sterk ontwikkeld observerend vermogen merk ik kleine verbale en non-verbale signalen op die andere mensen niet of minder zien. 

Hoe ga ik te werk?

  • Je plant met mij een intake/kennismakingsgesprek.
  • Op basis van dit gesprek kom ik met een voorstel voor het traject: welk doel wil je bereiken, wat kun je van mij verwachten, hoe lang duurt het traject, hoe vaak je een coachsessie hebt en we bespreken de investering.
  • Na jouw akkoord, starten we met de coachsessies. We houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen van het RIVM. De coachessies vinden  online, offline in de natuur of in een ruimte plaats.
  • Waarschijnlijk komen we tijdens de coachsessies allerlei patronen en gedragingen tegen. We spelen in op het ‘hier en nu’. Wat kom je tegen, waar loop je tegenaan?
  • Na elke coachsessie bespreken we hoe de voortgang is en waaraan je specifiek gaat werken. Dit kunnen oefeningen zijn of ik reik je leesmateriaal aan.

Wil jij aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Kies dan een coachtraject uit wat bij jou past. 

Werkwijze coachsessie Rik Coaching Nijmegen
Plan direct een gesprek in