Over mij

Ik ben Rik, 31 jaar en ik woon in Nijmegen. Voor de zomer heb ik een NOBCO-gecertificeerde coachopleiding afgerond. Daarnaast heb ik een achtergrond in sport (CIOS), onderwijs (PABO en NT2) en zorg, waardoor ik met verschillende doelgroepen en leeftijden heb gewerkt. Naast mijn eigen coachpraktijk, werk ik als als NT2-Coach op het ROC in Nijmegen.

Dagelijks doe ik aan beweging, zodat ik zelf ook letterlijk en figuurlijk vooruitkom. Door in beweging te blijven, ervaar ik minder stressklachten en krijg ik een heldere geest. Dat gun ik jou ook. Zie jij het zitten om met mij in beweging te komen? Plan dan vrijblijvend een intakegesprek in.

Neem vrijblijvend contact met mij op
Coach Nijmegen Rik Sivré

Weet de kern te pakken

Wat me opvalt in jouw coaching is dat je heel gestructureerd werkt. Je hebt overzicht en weet de kern te pakken en ik zie dat terug als een rode draad in jouw coaching. Je coacht in mijn optiek allround op verschillende niveaus van bewustzijn, doorvoelen naar gedrag en omgeving. Mooi om te zien hoe je beweging integreert in jouw coaching.

– Jeroen (Coördinator BP Opleidingen)
Rik Coaching in beweging

Rik|Coaching helpt jou om een stap vooruit te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Voor de ene is dit een grote stap, voor de ander een kleine. Daarbij kun je denken aan het vergroten van je zelfvertrouwen, het omgaan met stresssituaties, in verbinding staan met jezelf en anderen en belemmerende gedachten en patronen omzetten in helpende gedachten en patronen. Elke stap is een stap vooruit, je doet het op je eigen tempo.

Ik merk dat er veel mensen zijn die belemmerende patronen hebben en dat niet meer willen. Het lukt hen niet om dit los te laten. Ik heb hier zelf ook last van gehad en liep daar tegenaan. Ik heb mezelf in beweging gebracht. Beweging helpt om je gedachten te verzetten.

Het was erg vervelend om belemmerende gedachten te hebben en daarmee rond te lopen. Ik merkte dat ik er zelf niet helemaal uitkwam en hulp nodig had om verder te kunnen komen. Wanneer iemand die patronen doorbreekt, krijg je meer vrijheid om te doen wat je écht wil en dat gun ik iedereen.

Tijdens corona coachte ik verschillende coachees. Ik hielp hen om een stap verder te komen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik houd ervan om te zien als de coachee na een aantal sessies zich bewust wordt van zijn/haar eigen gedrag. Dat ze naar hun baas/klant hun gevoel durven te uiten en hun grenzen bewaken. Hierdoor dwingt de coachee respect af en wordt de band sterker. Het staat meer in balans.

De verbinding aangaan met de coachee vind ik het mooiste aan mijn werk: de coachee uit de comfortzone halen met als doel de coachee letterlijk en figuurlijk in beweging te laten komen

Plan direct een gesprek in